Sampsano Oy 

Sampsano Oy on perustettu vuonna 2015 sijoitusyhtiöksi. Jo samana vuonna yhtiö alkoi tarjota tilitoimistopalveluja pienille yrityksille. Sittemmin sähköinen kirjanpito Visma Fivaldi -järjestelmällä on muodostunut tilitoimisto Helsinki Sampsanon päätuotteeksi sen selkeiden etujen ja kasvavan potentiaalin vuoksi. Sijoitusyhtiöiden taloushallinto ja verotus on edellleen Sampsanon toinen erityisosaamisalue.

 

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on käyttöjärjestelmistä riippumaton, selainkäyttöinen sovelluspalvelu, joka on kehitetty yli 20 vuoden ajan. Laajasta järjestelmästä saadaan räätälöityä jokaiselle yritykselle sopiva kokonaisuus. Ominaisuuksia voidaan lisätä ja poistaa tarpeen mukaan.

 

DataLuXus 

DataLuxus tuottaa kotisivut yrityksille ja yhteisöille. Kotisivut suunnitellaan aina visuaalisesti yksilöllisiksi asiakkaan graafiseen ilmeeseen sopiviksi.

 

Muotoilutoimisto Polku

Muotoilutoimisto Polku tarjoaa palvelumuotoilua ja graafista suunnittelua

 

Jäsenjärjestöjä ja muita kumppaneita


Suomen Yrittäjät

Yrittajien jäsenjärjestö, johon kuuluu noin 115.000 yritystä

 

Helsingin ekonomit

Helsingit ekonomit on Suomen Ekonomit järjestön paikallisyhdistys.t

Finitec on suurin suomalainen itsenäisten IT-asiantuntijoiden toimittamiseen erikoistunut agentuuri, joka siirtää huippuluokan osaamisen asiakkaittensa liiketoiminnan arvoksi ja hyödyksi.