Alihankintateollisuus

Hydnum Oy  

Hydnum Oy kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia akustisia sisustusmattoja. Asiakaskuntaan kuuluvat maailman johtavat hyötyajoneuvo- ja työkonevalmistajat, joiden vaativat laatu- ja aikatauluvaatimukset on täytetty jo yli 20 vuoden ajan. Hydnum Oy:n tehdas sijaitsee Muhoksella.

KB Consulting on toimittanut Hydnum Oy:lle tiedonsiirtosovelluksia, joita käytetään kommunikointiin Hydnumin ja asiakakaiden välillä

Leipomot

Oy Emil Halme Ab 

Emil Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa vuodesta 1899. Leipomon yhteydessä on myös kahvila/myymälä.

KB Consulting on konsultoinut Halmeen leipomoa erityisesti siirtymisessä sähköisen taloushallinnon käyttöön.

Kiinteistöhallinto

Buma-Team 

Vuonna 1994 perustettu BUMA-Team on isännöinnin, taloushallinnon ja asumisen kokenut asiantuntija. Yhtiö on yksi  alan suurimmista yrityksistä Rannikko-Pohjanmaalla.

KB Consulting on konsultoinut BUMA-Teamia v. 2017 isännöintijärjestelmän vaihdossa, suorittamalla mm. tietojen konvertointia vanhasta järjestelmästä uuteen sovellukseen.

Muut toimialat

Vonen Ltd

Vonen Ltd on globaali järjestelmätoimittaja, jonka tuotteita ovat mm. ilman ja kaasun puhdistus sekä energian varastointijärjestelmät.

KB Consulting on huolehtinut https://vonen.com  sivuston ylläpidosta sekä IT-tukitehtävistä.

 

HF-Autohuolto Oy

HF-Autohuolto on Volvo ja Renault kuorma-autojen sekä Valtra traktoreiden merkkikorjaamo sekä KOME, Palfinger ja Lumikko huoltopiste. Lisäksi HF-Autohuolto Oy on erikoistunut maansiirto- ja tienhoitoautojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin ja rungonoikaisuun.

KB Consulting on rakentanut HF-Autohuollolle integrointityökaluja liittyen mm. laskutusjärjestelmän ja yhtiön kirjanpitosovelluksen välille (Visma-Fivaldi).

Muille asiakkaille toteutettuja sovelluksia

KB Consulting on toteuttanut useita räätälöityjä sovelluksia, erityisesti Office-tuotteisiin (Excel) liittyviä VBA-sovelluksia.