Alihankintateollisuus

Hydnum Oy  

Hydnum Oy kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia akustisia sisustusmattoja. Asiakaskuntaan kuuluvat maailman johtavat hyötyajoneuvo- ja työkonevalmistajat, joiden vaativat laatu- ja aikatauluvaatimukset on täytetty jo yli 20 vuoden ajan. Hydnum Oy:n tehdas sijaitsee Muhoksella.

KB Consulting on toimittanut Hydnum Oy:lle tiedonsiirtosovelluksia, joita käytetään kommunikointiin Hydnumin ja asiakakaiden välillä

Leipomot

Oy Emil Halme Ab 

Emil Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa vuodesta 1899. Leipomon yhteydessä on myös kahvila/myymälä.

KB Consulting on konsultoinut Halmeen leipomoa erityisesti siirtymisessä sähköisen taloushallinnon käyttöön.

Kiinteistöhallinto

Buma-Team 

Vuonna 1994 perustettu BUMA-Team on isännöinnin, taloushallinnon ja asumisen kokenut asiantuntija. Yhtiö on yksi  alan suurimmista yrityksistä Rannikko-Pohjanmaalla.

KB Consulting on konsultoinut BUMA-Teamia v. 2017 isännöintijärjestelmän vaihdossa, suorittamalla mm. tietojen konvertointia vanhasta järjestelmästä uuteen sovellukseen.

 

Muut toimialat

HF-Autohuolto Oy

HF-Autohuolto on Volvo ja Renault kuorma-autojen sekä Valtra traktoreiden merkkikorjaamo sekä KOME, Palfinger ja Lumikko huoltopiste. Lisäksi HF-Autohuolto Oy on erikoistunut maansiirto- ja tienhoitoautojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin ja rungonoikaisuun.

KB Consulting on rakentanut HF-Autohuollolle integrointityökaluja liittyen mm. laskutusjärjestelmän ja yhtiön kirjanpitosovelluksen välille (Visma-Fivaldi).

 

Muille asiakkaille toteutettuja sovelluksia

KB Consulting on toteuttanut useita räätälöityjä sovelluksia, erityisesti Office-tuotteisiin (Excel) liittyviä VBA-sovelluksia.